nimic mai adevarat !!!

lions-192

Cand Leii se indragostesc, o fac profund si fulgerator. Nu le este teama de sentimentele lor si isi pot striga iubirea in gura mare. Sunt plini de energie si vitaliate. Din acest motiv, ei daruiesc foarte mult insa se asteapta ca partenerii lor sa procedeze la fel.

Uneori sunt foarte usor de ranit insa accepta aceste dureri ca fiind lucruri naturale in mersul vietii. Stiu ca dragostea nu vine usor si trec relativ repede peste dezamagiri. Viata sentimentala a Leilor este plina de suisuri si coborasuri insa nu se lasa infranti si vor purta mereu in suflet speranta ca isi vor gasi jumatatea. Trec prin momente de tristete si melancolie insa nu regreta nimic, niciodata. Sunt foarte orgoliosi, prin urmare aceasta este cale cea mai sigura catre inima Leilor: flatarea.

Trebuie sa ai grija cu complimentele pentru ca fac foarte bine diferenta intre lucrurile spuse din inima si lingusiri. Adora sa fie cei mai buni in orice domeniu, sa fie admirati si sa li se acorde atentie. Acest lucru este valabil si in viata lor sexuala. Vor face tot ce le sta in putere pentru a-si satisface partenerul insa la final, in loc de imbratisari tandre, asteapta laude si aplauze.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: