there`s a match! :))

Leu + Leu = Succes

the-love-equation-how-match-com-calculates-your-ideal-mate-bfa204f730
Leul este cea mai pasionala zodie. Relatia cu un Leu este o nebunie de sentimente dintre cele mai variate. Leii nu iubesc de doua ori la fel: sunt imprevizibili si pasionali. Daca iubesti un Leu vei trai alaturi de acesta aventura vietii tale.
Leul adora locurile extravagante caracterizate prin opulenta si bun gust. Daca vreti sa cuceriti un Leu inca de la prima intalnire, asigurati-va ca il duceti intr-un cadru intim, dar populat cu oameni in acelasi timp. Leul are o fire foarte sociabila si ii place sa fie inconjurat in permanenta de oameni noi. De aceea, restaurantul scump si nou-deschis din oras mai mult ca sigur va constitui cadrul perfect de cucerire. Asigurati-va ca aveti o tinuta vestimentara stilata si eleganta, faceti-i un mic cadou si complimentati-l cu stil. Daca reusiti in schimb sa aveti o relatie durabila cu un Leu, inseamna ca vorbim de dragoste adevarata. Leul nu sta prea mult timp alaturi de cineva decat daca simte ca are parte de armonie, confort si dragoste. Sunt lucrurile care conteaza cel mai mult in viata pentru el, iar daca simte ca le-a gasit, cu greu le mai da drumul.
Relatia intre doi nativi ai zodiei Leu este un succes pentru ca fiecare partener isi doreste acelasi lucru ca si celalalt. E drept, si defectele sunt similare asa ca o posibila piedica in calea fericirii unui cuplu de Lei ar putea fi orgoliul de nemasurat. Totusi, astrele sunt optimiste atunci cand vine vorba de succesul acestei relatii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: